UŞAK / MERKEZ - Sait-Sabri Ağaoğlu Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı şehitlerimizin anısına saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı´mızın okunmasının ardından, günün anısına yapılan konuşmalar, okunan şiirler,  öğrencilerimizin seslendirdiği türkülerle devam etti.

Mrt

Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıl dönümü okulumuzda kutlandı.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Mehmet Akif Ersoy

Mrt

Okulumuz 11C sınıfı öğrencilerinden Bengisu Demir “Türk'ün Özü Akif'in Sözü” adlı kompozisyon yarışmasında il 3’üncüsü olmuştur. 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ile ilgili yazılan kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencimize ödülü Atatürk Kültür Merkezi’nde Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Lütfi Özav tarafından verilmiştir. Öğrencimiz Bengisu Demir'i tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

8 Mart Kadınlar Günü'nü kutlarken, kadınların gücünü ve önemini bir kez daha hatırlıyor ve bu güzel günü tüm kadınlar için bir ilham kaynağı olmasını diliyoruz.

Mrt

Valimiz Sayın Dr.Turan ERGÜN'ün başlattığı "Kitap Okuyorum Projesi" kapsamında okulumuzda birinci ders 20 dakika kitap okuma etkinliği yapıldı.

Mrt

Okulumuzda İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Semineri düzenlendi.

Şbt

10. Sınıf öğrencilerimizin alan seçimi için velilerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı. Okul Müdür Yardımcımız, rehber öğretmenimiz ve şube öğretmenleri tarafından velilerimize birebir alanlar, bu alan seçiminin meslek seçimine olan katkısı ve sınav sistemine etkisi hakkında bilgi  verildi.

Kas

Okulumuzda, 24 Kasım Öğretmenler Gününü düzenlediğimiz eğlenceli ve duygu yüklü anlar yaşadığımız etkinlik ile kutladık.

Milli Sporcumuz Göğsümüzü Kabarttı

Kas

Ölümünün 85. yılında Büyük Önder’imizi saygıyla anıyoruz.

Kas

İklim Değişikliğinin Etkileri Konusunda Ne Kadar Farkındasınız?

112 ACİL ÇAĞRI İLKYARDIM HİZMETİ SEMİRİ DÜZENLENDİ