UŞAK / MERKEZ - Sait-Sabri Ağaoğlu Anadolu Lisesi

Değerlerimle Varım eTwinning projesi kapsamında köy okuluna yardım (kitap ve kıyafet) desteğinde bulunduk

e Teinning Değerlerimle Varım Projesi kapsamında öğrencilerimizde iyilik, yardımlaşma ve dayanışma değerlerini yaşatmak için faaliyet önerisinde bir anket uygulanmış ve anket sonucuna göre bu yardım faaliyetine karar verilmiştir.

Yüz yüze eğitime devam ettiğimiz dönemde faaliyet ile ilgili broşürlerimizi okuldaki öğrenci ve öğretmenlerimize dağıtarak, okul panolarına asarak faaliyetimiz tanıtılmıştır.

Okuldaki öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin desteği ile yardım toplanmıştır. Daha sonra toplanan yardımlar proje öğrencilerimiz ile paketlenerek, proje öğretmeni Fatma GÜNDÜZ tarafından koli yapılarak Batman'ın Beşiri ilçesi Otluca Köyü ilkokuluna kargo ile gönderilmiştir.

Faaliyetimizde katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

22-04-202122-04-2021

Yayın: 22.04.2021 - Güncelleme: 22.04.2021 12:22 - Görüntülenme: 265